Drechtsteden Evenementen Social impulz Social Impulz

Social Impulz biedt op maat gemaakte workshops training & activiteiten om van ieder gelegenheid een TOP gelegenheid te maken.

Tijdens de Social Impulz workshops training & activiteiten gaan we opzoek naar JOUW sociale competenties. Dit door een combinatie toe te passen van Maatschappelijk werk om belemmeringen te ontdekken en muziek, zang, dans, knutselwerk en nog veel meer, om de beste kwaliteiten uit jou te halen. Hierdoor leer jij hoe waardevol je daadwerkelijk bent. Je staat weer je stevig in jouw schoenen en kan van het leven genieten. Alle workshops zijn gericht op het vergroten en versterken van jouw zelfbeeld, weerbaarheid en zelfredzaamheid.

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon

Workshop Social Girls

Deze training versterkt meisjes bij het maken van keuzes en behouden van hun zelfverzekerdheid in deze maatschappij. Social Girls wordt gegeven in een groep van maximaal 8 deelnemers. Groepen van de leeftijdscategorieën: 12 t/m 15 jaar – 16 t/m 20 jaar.

Workshops
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon

Workshop Social Boys

Deze training versterkt jongens bij het maken keuzes en behouden van hun zelfverzekerdheid in deze maatschappij. Social Boys wordt gegeven in een groep van maximaal 8 deelnemers. Groepen van de leeftijdscategorieën:12 t/m 15 jaar – 16 t/m 20 jaar.

Workshop
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon

3-daagse training Social Classes

Een sociale training voor kinderen met extra tips en tools om een sociaal karakter te kunnen ontwikkelen. Samen gaan wij ontdekken wat de positieve kwaliteiten van uw kind zijn en leren het kind zichzelf op een sociaal acceptabele manier te uiten. Doel van de training is een sociaal kind dat niet buiten de boot valt wegens onbegrijpbaar gedrag. Doormiddel van sport, spel & dans, bereiken we al doende alle doelen.