Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon

Opvoeding

Social Impulz biedt ouders met kinderen slimme handvatten om makkelijker en efficiënter het kind om te gaan. Social Impulz is gespecialiseerd in het begeleiden van gezinnen met een multiculturele achtergrond. De focus ligt op het verbeteren van de omgang binnen het gezin. Social Impulz start samen met ouders een intensief opvoedingstraject om samen met het gezin positieve resultaten te bereiken. Opvoedondersteuning wordt geboden aan ouders met kinderen tussen de 0-18 jaar. Social Impulz biedt ouders met een multiculturele achtergrond inzicht in de opvoeding en begeleidt het gezin om zelfstandig en met plezier de opvoeding voort te zetten.

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon

Ik Leer Leren

Met de ‘Ik leer leren training krijgen kinderen grip op hun huiswerk, gaat het leren makkelijker en sneller zodat er ook tijd overblijft voor sport, hobby’s en andere dingen. Uiteindelijk hoeven ouders dan minder te controleren en te pushen en dit komt de sfeer in huis beslist ten goede. De training bestaat uit 5 bijeenkomsten. 'ik leer leren'- training is speciaal ontwikkeld voor alle kinderen vanaf groep 8 van de basisschool, plusklassers, brugklassers en pubers die vastlopen op school of die slimmer en resultaat gerichter willen leren. Deze training biedt kinderen inzicht in welke leermethode voor hen het beste werkt om zelfstandig en met plezier zo ver mogelijk te komen met studie en ontwikkeling. De training wordt in groepsverband gegeven en kan ook individueel worden aangeboden. Hiervoor is er een ander tarief. Vraag gerust een gratis & vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

wegwijzer-gecertificeerd-Ik-leer-leren
De training wordt in groepsverband gegeven en kan ook individueel worden aangeboden. Hiervoor is er een ander tarief. Vraag gerust een gratis & vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.