Social Impulz biedt op maat gemaakte Workshops & Activiteiten om van ieder gelegenheid een TOP gelegenheid te maken.

Social Classes Kids 2019

Flyer

Daar gaan we weer!

Een sociale training voor kinderen met extra tips en tools om een sociaal karakter te kunnen ontwikkelen. Samen gaan wij ontdekken wat de positieve kwaliteiten van uw kind zijn en leren het kind zichzelf op een sociaal acceptabele manier te uiten. Doel van de training is een sociaal kind dat niet buiten de boot valt wegens onbegrijpbaar gedrag. Doormiddel van sport, spel & dans, bereiken we al doende alle doelen.

Trainingslocaties Rotterdam & Dordrecht.

Let op!

Uw kind is definitief aangemeld na betaling en ontvangstbevestiging.

Tijdens de Social Impulz workshops & activiteiten gaan we opzoek naar JOUW sociale competenties. Dit door een combinatie toe te passen van Maatschappelijk werk om belemmeringen te ontdekken en muziek, zang, dans, knutselwerk en nog veel meer, om de beste kwaliteiten uit jou te halen. Hierdoor leer jij hoe waardevol je daadwerkelijk bent. Je staat weer je stevig in jouw schoenen en kan van het leven genieten. Alle workshops zijn gericht op het vergroten en versterken van jouw zelfbeeld, zweerbaarheid en zelfredzaamheid.

Wij bieden:

Workshop Social YOU:
Deze training versterkt JOU als persoon bij het maken van keuzes en behouden van JOUW zelfverzekerdheid in deze maatschappij. Social YOU wordt gegeven in een groep van maximaal 8 deelnemers. In een interactieve groepsverband gaan wij met elkaar aan de slag om zelf socialer te worden. Ieders inbreng wordt zeer gewaardeerd. * Social YOU wordt gegeven aan volwassen vanaf 18 jaar.

Workshop Social Boys: Deze training versterkt jongens bij het maken keuzes en behouden van hun zelfverzekerdheid in deze maatschappij. Social Boys wordt gegeven in een groep van maximaal 8 deelnemers. Groepen van de leeftijdscategorieën: 12 t/m 15 jaar – 16 t/m 20 jaar.

Workshop Social Girls:
Deze training versterkt meisjes bij het maken van keuzes en behouden van hun zelfverzekerdheid in deze maatschappij. Social Girls wordt gegeven in een groep van maximaal 8 deelnemers. Groepen van de leeftijdscategorieën: 12 t/m 15 jaar – 16 t/m 20 jaar.

Neem gerust contact voor informatie en advies.