Social Impulz heeft als missie: ieder mens (Kinderen, jongeren en volwassen), op een onvergetelijke en waardevolle wijze de edelstenen van zijn capaciteiten te laten ontdekken. De kracht van waardering ervaren, en nieuwe energie om de draad in leven weer op te pakken is wat wij door een zeer persoonlijke, vriendelijke doch zakelijke werkwijze willen delen.

MISSIE

Ieder mens heeft recht op een Sociaal Impuls in zijn situatie! Met de komst van Social Impulz, zijn mensen altijd voorzien van goede zorg en begeleiding. Iedereen die in aanraking met Social Impulz komt, wordt gestimuleerd om vol nieuwe motivatie die ene stap te zetten die ze voorheen niet durfden te zetten. Meetbaar, waarderend en persoonlijke hulpverlening moet voor ieder mens beschikbaar zijn!

visie

Jij staat centraal!

Wat onze klanten ons vinden

Ik vond het hartstikke leuk met z’n allen te gaan dansen en je gevoelens en alles eruit te gooien, zelf vind ik Jaenela een goeie persoonlijke begeleiding want ze geeft aan mensen met het dansen meer zelfvertrouwen en zelf is ze heel open en een gezellig dame waarmee ze juist iedereen los laat dansen!! Dilara.

Ik vond supper leuk om met ze allen te kunnen dansen Je leert nieuwe mensen kenen Je kan je zelf zijn En er is geen schaamte Ik raad het ook aan voor andere scholen wie weet zit er tussen jullie iemand die supper goed is in danse maar het niet durf. Burcin

Tijdens het introductieprogramma van ons MBO heeft Social Impulz meerdere dansworkshops gegeven. Enthousiasme en warmte spat er vanaf! Het is een kunst en een kracht van Social Impulz om binnen korte tijd een gevoel van veiligheid te geven, ze sterker te maken in sociale omgangsvormen en persoonlijkheid en om bruisende dansworkshop te geven. Ook wij als docenten werden enthousiast en dansten mee. Een aanrader voor iedereen die met groepen werkt! Liane

Mensen met elkaar verbinden en samen voor elkaar inzetten!

Kijk op onze facebookpagina voor meer.