Deze training geeft kinderen slimme handvatten om makkelijker en efficiënter te leren. ‘ik leer leren’- training is speciaal ontwikkeld voor alle kinderen vanaf groep 8 van de basisschool, plusklassers, brugklassers en pubers die vastlopen op school of die slimmer en resultaat gerichter willen leren. Deze training biedt kinderen inzicht in welke leermethode voor hen het beste werkt om zelfstandig en met plezier zo ver mogelijk te komen met studie en ontwikkeling.

PersoonlijkeBegeleiding

‘Ik leer leren’ is een groepstraining voor 4-8 kinderen vanaf 10 jaar die ze helpt te ontdekken hoe ze zelf het beste kunt leren. De training richt zich op alle processen die nodig zijn om te kunnen leren. Aan bod komen: concentratie, motivatie, faalangst, plannen en organiseren, huiswerk maken, inschatten van benodigde tijd/inspanning voor een bepaald vak en inzicht in je eigen meest effectieve manier van leren.

 

Met de ‘Ik leer leren’ training krijgen kinderen grip op hun huiswerk, gaat het leren makkelijker en sneller zodat er ook tijd overblijft voor sport, hobby’s en andere dingen. Uiteindelijk hoeven ouders dan minder te controleren en te pushen en dit komt de sfeer in huis beslist ten goede. De training bestaat uit 5 bijeenkomsten en kost € 150,- per persoon exclusief het werkboek van € 32,50. De training wordt gegeven in Hendrik Ido Ambacht, Dordrecht, Zwijndrecht, Rotterdam en omgeving.

De training wordt in groepsverband gegeven en kan ook individueel worden aangeboden. Hiervoor is er een ander tarief. Vraag gerust een gratis & vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.